Servis računala

Brz i pouzdan servis računala i opreme. Hardver i softver!

Servis računala i opreme

Popravak i nadogradnja Vašeg računala po pristupačnim cijenama!

SERVIS

Problemi s računalom? Računalo Vam je sporo, sumnjate da je zaraženo virusima ili sličnim malicioznim programima, ili pak čujete nekakve sumnjive zvukove iz “kutije”? Neće upaliti, “odjednom” je prestalo raditi? Nema problema! Rješavamo SVE, pa i takve stvari!

Održavanje

Održavanje računala je prevencija kvara! Neki ljudi odvoze vozilo kod automehaničara kad se pokvari, a neki pak odvezu preventivno da im pogleda u kakvom je stanju. Isto je i s računalom! Za dugotrajan, ugodan i siguran rad, računalo treba održavanje!

Dijagnostika

Imate specifičnu situaciju, problemi s računalom nisu učestali. Problemi se javljaju “nekad – nekad i/ili u specifičnim okolnostima? Nema problema! Radimo softversku i hardversku dijagnostiku tj. analizu računala i opreme. Otkrivamo kvar!

Reaktivna podrška, brz odaziv na prijavu kvara. kod nas ili kod vas.

BRZI SERVIS

Podrška na daljinu

Sve složenije i hitne probleme možemo vrlo brzo riješiti i s udaljene lokacije putem interneta, koristeći program TeamViewer. To je vrlo popularan program koji omogućuje jednostavno upravljanje računalom na daljinu. Sve što je potrebno je da preuzmete navedeni program i javite nam podatke za spajanje (ID i lozinku). Spojimo se na Vaše računalo i riješimo problem!

Povrat podataka

Dogodila se havarija!? Vaši podaci (slike, dokumenti i sl.) su nestali s računala? Računalo je ispravno ili neispravno, nema veze. Svaki gubitak podataka je specifičan. Nama to u većini slučajeva ne predstavlja problem. Obratite nam se s povjerenjem!

Ostale usluge

Trebate instalaciju / implementaciju nekakvog programskog rješenja? Instalacija operativnog sustava (Windows), antivirusa, uredskog paketa i ostalih programa. Radimo nadogradnju softvera i hardvera. Trebate savjet? Može sve! Nema problema!

Kad imate bilo kakvih problema ili pitanja vezano uz vaše računalo, slobodno nas kontaktirajte.