Web dizajn
po vašoj mjeri

Internet stranice za sve

Web stranice za promociju Vas, Vašeg proizvoda ili Vaše tvrtke! Udruge, sportski klubovi itd.

KAKO RADIMO WEB?

U MORU ONLINE PONUDA ZA IZRADU INTERNET STRANICA, NABASALI STE I NA NAS!? ŠTO NAS RAZLIKUJE OD DRUGIH!? KVALITETA, JEDNOSTAVNOST I KOMUNIKACIJA! NE KOMPLICIRAMO KOMUNIKACIJU S KLIJENTIMA KAO NI PROCES IZRADE VAŠEG WEBA. DRŽIMO SE BITNOG I GLEDAMO DA TO ODRADIMO KVALITETNO. INFORMACIJA MORA BITI PREZENTIRANA NA NAJBOLJI MOGUĆI NAČIN! NEKA VAŠA WEB PRIČA ZAPOČNE S NAMA!

WEB PAKET

MIRTA

Web paket Mirta je najbolji paket! Web stranice nisu drva, stoga je teško napraviti kategorizaciju cijena i opisa. Svaka stranica je unikatna bez obzira na veličinu.

Dobivate:
CIJENA:

OVISI

Koliko to košta?

Zanima Vas cijena internet stranice? Opišite nam malo projekt, mi Vam vratimo neobavezujuću ponudu!

VAŠ web, VAŠA ODGOVORNOST!

Vaše obveze u procesu kreiranja internet stranice. Što Vam sve treba?

Jasan cilj

Što želite postići s web stranicom? Koja Vam je ciljana publika tj. korisnici? Tko su Vaši konkurenti? Razmislite malo o tome, pa nam se javite!

MATERIJALI

Imate ideju kako internet stranica treba izgledati. Odlično! Da li imate materijale poput tekstova, slika, referenci i sl. sadržaja koje želite objaviti. To nam treba!

DIZAJN

Imate logotip i vizualni identitet ili pak nemate. Koje boje Vam se sviđaju? Za dizajn su nam potrebne smjernice. Vaše želje i primjeri onog što Vam se sviđa.

Web tehnologije

Specijalizirani smo za najmodernije tehnologije i način izrade weba!

Responzivni dizajn

Naši radovi izgledaju odlično na svim uređajima (mobiteli, tableti, računala), neovisno o veličini zaslona koju posjetitelj koristi.

Izrada oglasa

Oblikovanje marketinške priče. Kreiranje kampanja za internetsko oglašavanje. Izrada bannera i sličnih promotivnih materijala.

Web aplikacije

Razvoj web alikacija koje zadovoljavaju potrebe Vas, ali i Vaših korisnika. Internet trgovina, ticketing sustavi. Razni projekti!

Optimizacija za tražilice

SEO za Vaše stranice i online projekte. Neka Vaš proizvod, tvrtka i djelatnost budu pronađeni.